Informatie

Hoe meld ik mij aan?

Voor behandeling aan huis heeft u een machtiging van de huisarts of specialist nodig. In de meeste gevallen zal de specialist contact met ons opnemen, waarna wij een afspraak met u inplannen.

Zelfregistratie?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u ons zelf benadert, wij kunnen dan contact met uw huisarts of specialist opnemen voor de juiste verwijzing.

Waar moet ik heen?

Wij behandelen alleen aan huis. Heeft u buiten de deur doelen of hulpvragen zullen we afstemmen waar we afspreken, normaal gesproken komen wij u thuis halen. Vooralsnog zijn wij alleen werkzaam in Amsterdam. Wij hopen zo snel mogelijk naar meerdere steden uit te kunnen breiden.

Werkgebied?

Het werkgebied van onze praktijk bestrijkt Amsterdam. Als u iets buiten dit gebied woont, neem gerust contact met ons op!

,

Wat betaald mijn verzekering?

Afhankelijk van uw indicatie en verzekeringspakket krijgt u de behandelingen vergoed. Voor fysiotherapie gelden bij een chronische indicatie  altijd 20 behandelingen die voor eigen rekening zijn, tenzij u aanvullend verzekerd bent. Dit kunt u zelf bij uw zorgverzekering informeren. Wij kunnen u hiermee ook helpen, zodat vooraf duidelijk is waar u aan toe bent. ​

Contact

Telefoon: +31616369793
Email: info@revalideerthuis.nl
Website: www.revalideerthuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 09:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00- 14:00
Zondag: gesloten