Bij ons in de praktijk

Wanneer u mobiel genoeg bent om het huis uit te komen verwelkomen wij u graag in onze praktijk

Wervelkolom

Rugklachten is een brede term voor het hebben van pijn of ander ongemak aan je rug. Rugklachten komen bij zeer veel mensen voor. Sommige mensen hebben korte tijd last van hun rug, terwijl anderen chronische rugklachten hebben. De rugpijn kan zeer hevig zijn en is voor veel mensen reden om niet meer te kunnen werken.

Algemene Fysiotherapie

Pas als u belemmerd wordt in uw bewegen, merkt u hoe vanzelfsprekend u normaal beweegt. Het kan zijn dat u een blessure oploopt tijdens het sporten, dat er iets op het werk of in huis gebeurt waardoor u geblesseerd raakt en natuurlijk kan het ook dat u minder makkelijk beweegt, simpelweg omdat u ouder wordt.

Onderste Extremiteit

Heeft u vaak last van heup / knie pijn? Dan wordt het sterk aangeraden om eens een afspraak te maken bij de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in uw klachten. Er wordt eerst gekeken naar uw beweegpatroon en de mobiliteit van de heup en knieën. Gezamenlijk wordt het probleem vastgesteld waaruit een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Dit behandelplan sluit volledig aan op uw klachten zodat jullie samen kunnen werken aan een volledig herstel!

Bovenste Extremiteit

NSA staat voor Nek-, Schouder en Armklachten. Bij schouderklachten heeft u pijn rond het schoudergewricht bij stilhouden of bewegen van uw bovenarm. Soms straalt de pijn uit naar de schouderbladen, de nek, de bovenarm, de elleboog of de vingers. Door de pijn kunt u uw arm vaak niet goed bewegen, bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden of het kammen van uw haar. De klachten kunnen uw dagelijkse bezigheden en werkzaamheden belemmeren. Ook ’s nachts kan de pijn heel hinderlijk zijn. Daarnaast kunnen er tintelingen in hand en vingers en/ of een doof, zwaar gevoel in de arm ontstaan.

Na een operatie

Met gerichte oefeningen zal de pijn verminderen, de belastbaarheid, coördinatie en uithoudingsvermogen vergroten en spierkracht toenemen. Zo worden functies die u nodig heeft in het dagelijks leven weer hersteld. Wij maken gebruik van oefenprogramma’s die u gemakkelijk thuis kan doen.

Contact

Telefoon: +31616369793
Email: info@revalideerthuis.nl
Website: www.revalideerthuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 09:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00- 14:00
Zondag: gesloten