Huiswerk en Telerevalidatie

Huiswerk

Wij hebben verschillende huiswerkoefeningen, wat afhankelijk is van uw aandoening en uw functioneren. Veelal is het huiswerk in eerste instantie gericht op preventie en functieherstel. In sommige gevallen kunnen kracht en conditie ook geoefend worden.

Op maat gemaakt

Wij hebben op maat gemaakte oefeningen, maar kunnen ook speciaal met en voor u oefeningen maken. In sommige gevallen is huiswerk doen erg lastig, door taalproblemen en of afasie. Afhankelijk daarvan maken we oefeningen samen met u. We kunnen dit op papier doen maar ook op film, mogelijk helpt gesproken tekst beter om de oefeningen zelfstandig uit te voeren.

Digitale oefeningen

Wij maken daarnaast gebruik van Physitrack. We nemen samen oefeningen door en sturen dit digitaal aan u toe. We kunnen een logboek bijhouden en statistieken maken om inzicht te geven hoe u de oefeningen doet en waarop u nog kunt verbeteren.

Indien u problemen heeft met de uitvoering kunt u direct contact met ons opnemen. Middels telerevalidatie zijn we direct bij u in de huiskamer aanwezig en hoeft u niet tot het volgende consult te wachten.

Contact

Telefoon: +31616369793
Email: info@revalideerthuis.nl
Website: www.revalideerthuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 09:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00- 14:00
Zondag: gesloten