Sport & Bewegen

Bewegen blijft belangrijk, voor uw lichaam, hart en geest. Of u gewend was om te sporten of een nieuw begin te maken met bewegen gaan we samen met u uitzoeken. Wij streven naar gezondheid en ook met een aandoening kunt u bewegen.

Wat deed u hiervoor?

Welke sport beoefende u voorheen, wat is weer mogelijk? Roeien, paardrijden, voetbal, tennis, zwemmen? Samen met u gaan we op zoek naar een vorm van aangepast sporten dat bij u past en haalbaar is.

In huis bewegen

Niet in alle gevallen bent u in staat om uw huis te verlaten, ook dan is het mogelijk om te bewegen. In welke vorm dat is gaan we samen met u en uw omgeving inventariseren en een plan voor maken.

Fitness

In een sportschool bij u in de omgeving of bij een centrum met aangepaste sportmogelijkheden. Samen met onze partners hebben we fitnessruimtes voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel ontwikkeld om in prikkelarme aangepaste omgeving te sporten. 

Samen met Reade kunt u onder onze begeleiding hier een proeftijd doorlopen om te onderzoeken of dit weer mogelijk is.

Met de van der Sar Foundations blijven we naar nieuwe locaties door Amsterdam en Nederland zoeken voor het sporten en fitnessen in aangepaste en prikkelarme ruimtes.

 

Aangepast fietsen

Dat fietsen een vorm van bewegen en sporten is wist u al, maar ook op aangepaste manier fietsen kunt u fit worden.

Contact

Telefoon: +31616369793
Email: info@revalideerthuis.nl
Website: www.revalideerthuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 09:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00- 14:00
Zondag: gesloten