Vrienden

Bij Revasport weten wij dat sporten een investering is in ieders gezondheid. Dit is bekend en een feit, alleen kost sporten in alle gevallen tijd, en veelal ook geld. Waar mensen niet voor kiezen is het hebben van een beperking, hierin zijn gradaties, maar in alle gevallen kost het hebben van een beperking veel tijd en geld. Er is minder tijd om te werken en geld te verdienen door alle ziekenhuisbezoeken. De kosten zijn hoger door de eigen bijdragen van medicatie, voorzieningen en aanpassingen. Kortom, door het hebben van een beperking wordt alles minder.

Ook met een beperking is sporten belangrijk, misschien nog wel belangrijker, want bij een beperking niet sporten geldt achteruitgaan.

Revasport geeft iedereen een mogelijkheid om te sporten. Maar we kunnen niet alles, wie helpt een non-profit aan de financiën zodat iedereen kan blijven sporten? Bent u dat of weet u hoe u onze sporters kunt helpen? Bel of mailt u ons graag!

Vrijwilligers

Niet alleen financieel kunt u onze sporters helpen, dat kan ook in natura. Alle hulp is welkom! Om de sporters gebruik te kunnen laten maken van de apparatuur is mankracht nodig, toezicht en hulp bij een transfer. We begrijpen dat dit moeilijk kan zijn, maar ook het instellen van de apparatuur is belangrijk. Dat is erg lastig als je handen niet sterk genoeg zijn door reuma, of omdat je maar één arm kunt gebruiken door het hersenletsel. Tal van situaties zijn te beschrijven waar hulp voor nodig is. Daar hebben we betaald personeel voor nodig, maar hoe meer hulp we krijgen van vrijwilligers, hoe minder betaalde krachten wij hoeven in te zetten. Dat geeft ons de kans om verder te groeien en meer mensen te helpen sporten.

We zijn op zoek naar mensen die toezicht kunnen bieden bij het fietsen, die ons kunnen bijstaan in het geval van een lekke band. Die kunnen helpen bij het ophalen van cliënten die niet zelfstandig de deur uit kunnen.

We zijn op zoek naar mensen die kunnen helpen bij het zwemmen en toezicht willen houden. We willen dat iedereen kan komen zwemmen, omkleden moet niet een belemmering zijn, wat het vaak is. Daarom zoeken we naar mensen die kunnen helpen bij het omkleden.

Komt u ons helpen, of kunt u ons op weg helpen, neem contact met ons op. Samen kunnen we meer!