Over Ons

Wat is de toegevoegde waarde van RevalideerThuis?

Wij bieden specialistische multidisciplinaire revalidatiezorg bij de patiënten aan huis (in eerste lijn) zodat ziekenhuizen en revalidatiecentra (tweede lijn) goed kunnen doorverwijzen en daarmee snellere uitplaatsing kunnen realiseren wat kosten beperkt.

Daarnaast heeft revalideren vanuit de thuissituatie een positief effect op de kwaliteit van leven vanuit het oogpunt van de patiënt.

Uit praktisch oogpunt heeft het revalideren vanuit de eigen woning direct inzicht op hoe de thuissituatie is. Dit kan gemakkelijker in kaart gebracht worden. Zo komen we minder snel voor verrassingen te staan over de functionaliteit van de woning.

Als laatste kan het systeem direct worden ingezet, wat vernieuwend is voor een revalidatietraject. In de thuissituatie zal het systeem aanwezig zijn, of wordt duidelijk wat deze wel en niet kan betekenen voor de patiënt.

Hoe zetten wij ons in voor het leveren van doelmatige zorg?

Onze specialistische zorg aan huis zorgt ervoor dat patiënten sneller met ontslag kunnen en langer thuis in eigen omgeving kunnen blijven zodat (onnodige) tijd in instelling voor deze complexe en dure doelgroep beperkt blijft.

Hoe zetten wij ons is voor het inzichtelijk maken van de kwaliteit van zorg?

Door uitvoering van structurele kwaliteitsmetingen op effect van behandeling en kwaliteit van leven, gebaseerd op de beroepsgroep richtlijnen, uniformiteit van werkwijze en efficiëntie van registratie. (toetsen)

Contact

Telefoon: +31616369793
Email: info@revalideerthuis.nl
Website: www.revalideerthuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 09:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00- 14:00
Zondag: gesloten